Obratite nam se

Mob: + 86 13928607879

Faks: + 86-757-86652386

E-pošta:appleher23@rihengpvcfilm.com

Adresa: Tantou zlatno svjetlo industrijska zona, Shishan grad, Nanhai, Foshan, Guangdong Province

Dom > Vijesti > Sadržaj
Postavljanje parametara procesa
Feb 05, 2018

Filmski pritisak izratka razmak: uske širine manje od 100mm izradak, izradak razmak od ne manje od 80mm; veće od 100mm izradak, širina izratka razmak od ne manje od 60mm; obratka i razmak obruba tablice od ne manje od 80 mm. horizontalni i vertikalni razmak bi trebao biti u ravnoj liniji smanjiti otpor protoka zraka.

Izradak jastuk: širina i Duljina pad bi trebao biti 6-10mm manja od širine i dužine izratka. Uglovima oko gornje površine pločici trebali bi biti zaobljeni sa radijus od 3mm - 5mm ili kut 3 x 45 ° kako bi se osiguralo zraka između PVC i izratka je Isušen temeljito postići efekt PVC ljepljenje čvrsto na rub obratka. Debljina brusne ploče treba biti oko 3/4 debljine obratka, koja je jedna od najvažnijih mjera kako bi se osiguralo da PVC ne whitened.

Postavite temperaturu: prema različitim PVC skup temperatura treba biti između 130 ℃-160 ℃, obične PVC (u odnosu na visoko svjetlo PVC) temperatura treba biti veća, visoki sjaj PVC trebao biti niži (da se izbjegne gubitak svjetlosti zbog temperatura je previsoka).

Postavite vrijeme: predgrijavanje vrijeme treba biti između 30-tih 50-ih (PVC boje, zagrijavanje vrijeme bi trebali biti drugačiji, svjetla u boji produlji, mraku skratiti; debelim PVC trebao biti otegnut, tanki PVC treba biti odgovarajuće skratiti), vakuum vremena bi trebao biti oko 8s, pritisak vremena bi trebao biti predgrijavanje vrijeme plus 10-20 godina ili na taj način. Vrijeme do postizanja podešenog pritiska ne smije biti predug, trebao biti 5s ili kako bi se osiguralo da obratka postiže Aktivacija temperatura iznad kraja PVC i podloge brzo i čvrsto vezani bez pretjeranog istezanja od PVC-a na izradak.

Postavi pritisak: stvoriti pozitivan tlak od 3.8bar-4.2bar, negativni tlak od 0.7bar-0.8bar, pozitivni pritisak + negativni tlak = 4.5bar-5.0bar ili tako.

Za predebela izradaka, visoki sjaj PVC i manje od 0.3mm debljine tankih PVC treba odgovarajuće smanjiti postavljenu temperaturu, odgovarajuće povećanje predgrijavanje vrijeme i povećati visinu cijeli kat tablice, skratiti udaljenost između na obratka i grijaća ploča smanjiti ili izbjeći PVC boja problem.

Kada furnira (furnir), s bijele lateks ljepilo, furnir temperatura ne smije biti manje od 105 ℃; veći pritisak na bolje, ali za postizanje željenog pritiska za dugo vremena, to jest, sporo tlaka.